Tentoonstellingen en jaarboekjes

2020 Jubileumtentoonstelling 10 jaar De Foudgumse School!
De jubileumtentoonstelling met werk van docenten, 3e, 4e, 5e jaar studenten en oud-masterstudenten van De Foudgumse School wordt dit jaar met een dubbeltentoonstelling georganiseerd door:
Stichting Musea Noardeast Fryslân

De opening van de jubileumtentoonstellingen is op zaterdag 27 juni 11:00 uur in Museum ‘t Fiskerhúske. Om  16:00 uur? is de opening en uitreiking getuigschriften in museum Dokkum.

Museum ‘t Fiskerhúske
Fiskerspaad 4-8a
9142VH Moddergat

Museum Dokkum
Diepswal 27
9101 LA Dokkum

www.museumdokkum.nl                            www.museummoddergat.nl

Uitreiking getuigschriften in Galerie Peter Leen XL. John Boosman, Hetty Combs (3eJaar), Monique vd Wal (3eJaar), Marjan de Jonge (Master 5e jaar), Jaap Veenhouwer (3eJaar), Dinie Goedhart, Peter B. van Houten, Evelien v Veen (3eJaar), Angelien Coco Martin (3eJaar), Cees Booij, Melda Wibawa (Master 5e jaar, Cum Laude geslaagd), Peter Leen, (achter) Yteke vd Wal (Master 5e jaar), Nynke Landman (Master 3e jaar), Ella Detmar (3eJaar)

Uitreiking getuigschriften in Galerie Peter Leen XL

Tentoonstelling
Werk van (gast)docenten, 3e, 4e, 5e en 6e jaar studenten in Galerie Peter Leen XL, Breukelen.

Jaarboekje 2019
Ontwerp:Britt Möricke
Vormgeving: Melda Wibawa
Commissie: Monique vd Wal, Nynke Landman, Dinie Goedhart, Melda Wibawa

Tentoonstelling  flyer achterkant flyer voorkant
Werk van (gast)docenten, 3e, 4e, 5e en 6e jaar studenten in Museum Opsterlân-Gorredijk.
Jaarboekje 2018
Ontwerp: Britt Möricke-Den Haag. 76 pagina’s full color. Impressed Print-Pijnacker. Lettertype IBM plex mono en IBM Plex serif.
Commissie: Rob van Duren, Yteke vd Wal, Zwannie Slagter en Dinie Goedhart.
Bestellen: mail@defoudgumseschool.nl
Prijs € 17,50 na 1 juli in Museum Opsterlân-Gorredijk, (inclusief verzending binnenland € 22,00, buitenland € 27,00).

Tentoonstelling
Werk van (gast)docenten, 3e, 4e, 5e en 6e jaar studenten in Museum Møhlmann, Appingedam.
Ontwerp Alette de Groot
Pr. commissie jaarboekje: Yvonne Prinsen, Yteke vd Wal en Alette de Groot.

Tentoonstelling
Werk van (gast)docenten, 3e, 4e, 5e en 6e jaar studenten in Galerie Tolg ‘Art Wierden.

Ontwerp Alette de Groot.
Pr. commissie jaarboekje: Yvonne Prinsen, Sjoerd Jousma en Alette de Groot.

Tentoonstelling
Werk van (gast)docenten, 3e, 4e, 5e jaar studenten in Galerie Peter Leen XL, Breukelen.

Ontwerp Jan Anne van der Laan
Pr. commissie jaarboekje: Jan Anne van Der Laan, Yteke van Der Wal, Denise Visser, José Geertzen, Yvonne Prinsen, Ineke Borg.

Tentoonstelling
Werk van (gast)docenten, 3e en 4e jaar studenten in Galerie Lauswolt-Olterterp.

Ontwerp Sjoerd Jousma.
Pr. commissie jaarboek: Julia van Bohemen, Sjoerd Jousma, Wilma Lanser, Anneke van der Werff en Rens Hoekstra

Tentoonstelling
Werk van (gast)docenten en 3e jaar studenten in Museum Het Admiraliteitshuis-Dokkum.
ontwerp Ihno Dragt.

Toespraak door Ihno Dragt 2017 5 jr Foudgumse School

Uitreiking getuigschriften aan Jia Bei Le, Liesbeth Veenhof, Alette de Groot, Denise Visser, Marjan de Jonge, Aukje Tiesinga, Melda Wibawa, Wya Geerligs, Yvonne Prinsen en Marijke Snoek konden niet aanwezig zijn.

Uitreiking getuigschriften 2017