29-03-2019

Jaarboek De Foudgumse School 2019. Samengesteld en bewerkt door Melda Wibawa-Leeuwarden. Ontwerp Britt Möricke-Den Haag. Uitgegeven door De Foudgumse School-Foudgum. Drukkerij !mpressed-Pijnacker.
Intekenen voor 1 mei € 15,-, na 1 mei € 17,50 (voor studenten en oud-studenten), niet studenten € 20,- excl. € 3,50 verzendkosten. Leverbaar vanaf 1 juni. bestellen: mail@defoudgumseschool.nl

Schildermaterialen en technieken voor olieverf. Samengesteld en bewerkt door Cees Booij-Dokkum. Ontwerp Britt Möricke-Den Haag. uitgegeven door De Foudgumse School-Foudgum. Drukkerij !mpressed-Pijnacker. Bestellen: mail@defoudgumseschool.nl € 24,95 excl. verzendkosten.

Zaterdag 30 maart Masterclass Niels Smits van Burgst.
Opgave: mail@defoudgumseschool.nl

Zaterdag 6 april masterclass Dinie Boogaart (volgeboekt)

3 juli Masterclass Ben Rikken ‘Wad schilderen’ bij slecht weer in het atelier. Opgave: mail@defoudgumseschool.nl

Examens 3e en 5e jaar studenten De Foudgumse School maandag 3 juni 2019