Welkom

De Foudgumse School biedt een vijfjarige opleiding voor vakstudenten beeldende kunst.
Een driejarige opleiding en een 2 jarige Masteropleiding

De Foudgumse School  heeft het CRKBO keurmerk (Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs).

20130119-014807.jpg                   crkbo

De Foudgumse School is een initiatief Dinie Goedhart en beeldend kunstenaar Peter B. van Houten.

Studenten

Modeltekenen bij gastdocent Marcel Duran

De Foudgumse School richt zich op vakstudenten die de figuratieve schildertechnieken volledig willen beheersen, om aldus overtuigend en krachtig werk te kunnen maken.

Gastdocent Niels Smits ter Burgst

Centraal in de opleiding staat het aanscherpen en verfijnen van het waarnemend vermogen.

Niet alleen wat betreft het onderwerp, maar ook in compositie, perspectief, kleur, anatomie en materiaalgebruik. Waar het om gaat is het waarnemend vermogen te vertalen naar het beeldend vermogen.

Kunstfilosofie door Prof. dr. Pieter Adriaans

Modeltekenen bij gastdocent Marcel Duran

Van de vakstudenten wordt al een zekere kennis en bekwaamheid verwacht en uiteraard de nodige gedrevenheid. Ieder kan een individuele begeleiding en een persoonlijke benadering verwachten.

Meer informatie:

brochureDFS-t

Download brochure 2014 – 2015 >
(deze PDF is het beste te bekijken op een desktop computer)