Tentoonstellingen en jaarboek De Foudgumse School

Tentoonstelling 2017: 3e, 4e, 5e jaar studenten, afgestudeerde Masterstudenten (6e jaar) en docenten van De Foudgumse School in Museum MøhlmannAppingedam, onafhankelijk museum voor kunst die wat voorstelt.
www.museummohlmann.nl / info@museummohlmann.nl

Uitreiking getuigschriften aan Jia Bei Le, Liesbeth Veenhof, Alette de Groot, Denise Visser, Marjan de Jonge, Aukje Tiesinga, Melda Wibawa, Wya Geerligs. (Yvonne Prinsen (MasterPlus) en Marijke Snoek (3-jarige Basisopleiding) konden niet aanwezig zijn).

Uitreiking getuigschriften 2017

Het openingswoord werd uitgesproken door Drs. G.I.W. Dragt, directeur-conservator Stichting Musea Noardeast Fryslân, Museum Dokkum,’t Fiskershúske Moddergat. Muzikale medewerking werd verleend door leerlingen van Topopleiding Flauto Nuovo met de première ‘Rondeau with a melody lost’ van Karel van Steenhoven.

Toespraak door Ihno Dragt 2017 5 jr Foudgumse School

2018
In 2018 exposeren studenten en docenten van De Foudgumse School met examenwerk in Museum Opsterlân-Gorredijk.
Jaarboekje 2018: Ontwerper Brit Möricke.
Commissie 2018: Rob van Duren, Yteke vd Wal en Zwannie Slagter.

2016
Jaarboekje editie 4 2016 is ontworpen door Alette de Groot.
In 2016 bestond de commissie uit: Yvonne Prinsen, Sjoerd Jousma en Alette de Groot.

2016
In 2016 exposeerden (3e jaar) en Master studenten (4e en 5e jaar) in Galerie Tolg ‘Art, te Wierden.

3) 2015
Tentoonstelling 2015 met werk van studenten, docent- en gastdocenten in Galerie Peter Leen XL, Breukelen.
Jaarboekje editie 3 2015 in ontworpen door Jan Anne van der Laan. In 2015 bestond de commissie uit: Jan Anne van Der Laan, Yteke van Der Wal, Denise Visser, José Geertzen, Yvonne Prinsen, Ineke Borg. Overzicht 2015 is te bestellen bij: prinsen.y@gmail.com

De Foudgumse School Jaargang 3 juni 2015 Ontwerp Jan Anne van der Laan

De Foudgumse School Jaargang 3 juni 2015
Ontwerp Jan Anne van der Laan

2) 2014
Tentoonstelling 2014 met werk van studenten, docent- en gastdocenten in Galerie Lauswolt-Olterterp.
In juni 2014 verscheen de 2e publicatie met werk van studenten, docent en gastdocenten vervaardigd door de PR commissie van De Foudgumse School. Het full color boekje, 90 pagina’s, ontwerp Sjoerd Jousma, is helaas uitverkocht. In 2014 bestond de PR commissie uit: Julia van Bohemen, Sjoerd Jousma, Wilma Lanser, Anneke van der Werff en Rens Hoekstra.

Ontwerp Sjoerd Jousma

1) 2013
Tentoonstelling 2013 met werk van studenten, docent- en gastdocenten in Museum Het Admiraliteitshuis-Dokkum.
Jaarboekje editie 1 2013 is ontworpen door Ihno Dragt.

Pr commissie De Foudgumse School
Door werkzaamheden te verrichten voor de PR commissie raakt de student bedreven in het verzorgen van zijn / haar eigen PR.