Extra masterclasses

Op zaterdag 20 januari en 10 februari 10:00-16:00 uur geeft Niels Smits van Burgst een masterclass vrij werk voor (bijna) gevorderde studenten aan De Foudgumse School.
Je kunt je nog opgeven! mail@defoudgumseschool.nl
2 dagen schilderen onder de bezielende leiding van Niels Smits van Burgst 150,- . In een heerlijk ruim en warm atelier, incl. soep, thee en koffie. Geen student aan De Foudgumse School? Geen probleem! Geef je dan op via mail@defoudgumseschool.nl en je betaalt 165,-.

Flyer masterclass Niels 20 jan 2018

Gastdocenten uit: Rotterdam, Amsterdam, Groningen, Leeuwarden, Drachten geven leerzame masterclasses aan De Foudgumse School te Foudgum.
Studeer je niet aan De Foudgumse School? Geen probleem. Je betaalt dan € 85,- in plaats van € 75,-.

Zie ook de Zomeracademie!

Masterclass Cees Booij ‘Schilderen van zilver, koper en glas’.

M. de J: Vandaag een fantastische masterclass gehad op school, met een bevlogen docent, nl. Margreet Boonstra. Met als onderwerp “bloemen”. Even iets heel anders …. heerlijk….

12-02-17 schreef N. Na een dag schilderen bij de Foudgumse school ga ik altijd super blij naar huis. Gisteren gaf Margreet Boonstra masterclass bloem schilderen. Veel geleerd en een fijne docent om les van te krijgen.
Bedankt!

Masterclass John Verberk 11 en 12 november 2016

Masterclass door John Verberk

Je kunt je per masterclass opgeven: mail@defoudgumseschool.nl
Je staat ingeschreven na betaling van het lesgeld.
Kleine klassen, maximaal 10 studenten.

20 januari 2018  Niels Smits van Burgst,
vrij werk
 10 februari 2018  Niels Smits van Burgst,
vrij werk

Zie ook de Zomeracademie van De Foudgumse School!